Dykkurser

 

Njutningen med dykning börjar redan ovan vattenytan, på väg till nästa dykmål. Att lära sig dyka är början till ett äventyr som varar hela livet. Efter den första grundkursen är man fri att dyka utan instruktör och utforska världen under ytan. Men äventyret slutar inte där. Om man inte nöjer sig med äventyret ner till 18 meter och man vill börja dyka djupare, i strömt vatten, på vrak, under isen eller kanske i grottor och gamla översvämmade gruvschakt så finns det flera vidareutbildningar som är specialanpassade för just den dykning du vill satsa på. I Varbergs Dyk & Vattensport utbildar vi efter SSI standarder för att du som elev skall få en bra och internationellt erkänd dykutbildning. Vi kan även erbjuda kurser ur NAUI´s utbud för den som vill.

 

Eftersom man som sportdykare aldrig dyker ensam träffar man också många andra med samma intresse och dykning är därför en väldigt social sport. Under utbildningar lär du dig kommunicera med andra dykare med hjälp av handsignaler och ljus.

 

Så varför inte påbörja ditt äventyr redan idag och gå en utbildning som gör dig till en säker dykare?


Innan du påbörjar en kurs vill vi påpeka att det är du själv som ansvarar för att du blir godkänd. Missar du planerade tillfällen i kursen kan det kosta dig extra att slutföra din dykkurs och det kan dra ut på tiden. Innan du påbörjar en kurs skall hela kursavgiften vara utbetald. Skulle du av någon anledning välja att ej slutföra påbörjad kurs betalas ej kursavgiften tillbaka. Vi ber dig därför tänka efter en gång extra innan du väljer att gå en grundkurs. Ett bra sätt att ta reda på om dykning är något för just dig är att göra ett prova på dyk. Kontakta oss ifall ni är nyfikna och vill prova innan ni anmäler er till en kurs.